Dieta powinna być urozmaicona, a jadłospis roślinożerców dobrze ułożony. Do tego zadania w krótkim czasie przygotowuje kurs Dieta wegańska i wegetariańska. Szkolenie od podstaw wprowadza w zagadnienia związane z żywieniem wykluczającym produkty pochodzenia zwierzęcego. Szybki kurs przybliża aktualną sytuację na rynku produktów dla wegan i wegetarian w Polsce. Daje odpowiedzi na pytania jak łączyć węglowodany, białka i tłuszcze w diecie roślinnej. Jak zbilansować jadłospis, by dostarczać niezbędne dla organizmu składniki odżywcze. Nie tylko dla osób aktywnych, zdrowych, ale również w odniesieniu do wybranych jednostek chorobowych. Podczas zajęć przekazywane są tajniki gotowania z uwzględnieniem produktów roślinnych. Układane są atrakcyjne pod względem smaku i wartości odżywczych jadłospisy. Kurs systematyzuje posiadaną wiedzę, uaktualnia ją i jest świetnym sposobem na poszerzenie wiedzy na temat diet i zdrowego żywienia.
Polecane dla
- Kucharzy
- Kelnerów
- Dietetyków specjalistów
- Trenerów fitness
- Trenerów personalnych
- Własnej praktyki
Wymagania
dodatkowe
- Pełnoletność
- Komputer
- Stabilne łącze internetowe
- Przeglądarka
- Mikrofon/słuchawki